I serien "Gjett hva Ingvild lurer på om hun skal bli" vil jeg herved introdusere EPISODE 1:

(Gjettekonkurransen begynner!)

På timeplanen står

1. Sug og prosedyretrening.
Har jo noe trening her, men kan alltids ha god bruk for noen studiepoeng i dette faget. En slags investering for fremtidig husbond (evt. husbønder - man må jo dele på godene), kan du si.

2. Instrumentlære.
Ja, takk! Noen av disse såkalte "instrumentene" kan være vanskelige å forstå seg på. Hvordan få dem på etter et par runder med lab-sprit, fx. 

3. Alginatavtrykk og bittregistrering.
Les det første fort. Jeg leste feil første gang, og fikk et mye mer interessant resultat. Læreplanen omgår åpenbart norske staveregler i den hensikt å bli godkjent av Lånekassen.
Hva det andre angår, vil jeg tro vi snakker om antall bitt man påfører partner i disiplinen Sug og prosedyretrening. "-Viktig å holde tellinga her - ett bitt kan gå, men tre er for mange". Dessuten regner jeg med at det finnes en hemmelig graf for hvor mange ganger man kan bite i forhold til hvor  hardt man biter. Hvorfor dette ikke er en del av den såkalte allmennkunnskapen - ja, det må gudene vite.

4. Smittehygiene.
Jeg går ut ifra at dette er et praktisk fag, der man øver seg på å forebygge smitte når man faktisk trenger det - det holder jo tross alt ikke å ha beskyttelse liggende i nattbordsskuffen hvis man ikke greier å gjøre seg nytte av den i stundens hete. Jeg ser for meg at dette er dobbelttimene mandag morgen.

5. Ulike rengjøringsteknikker og kjemikalier.
Her er det åpenbart snakk om hvordan man lærer opp det svake kjønn i intimhygiene. Som vi alle har erfart, er det slettes ikke alle menn som har fått opplæring i dette. Lano, fx, er ikke for liten. Den er bare for under amene, til nøds. Lano smaker ikke godt.

6. Sikkerhetsrutiner og personlig beskyttelse.
Her lærer man alle de gode unnskyldningene for å takke nei til en date i etterkant. For ikke å snakke om intens trening i å lese forvarsler (igjen svært relevant for disiplinen "sug") og å sørge for at motparten gjengjelder det som gjengjeldes skal. Man lærer å ikke vise nåde. Null nåde. Whatssoever.


Slagordet til denne utdannelsen bør åpenbart være "Stå på krava - stå er minstekravet!"
Noen høyere?
Noen forslag til hva det faktisk er jeg har sjekket ut på nettet?

Svaret er: TNETSISSAEGELNNAT (skrevet baklengs så ikke ordet åpenbarer seg for tidlig)
http://www.utdanningshuset.no/studier/tannlegeassistent/klinikk


Lots of UKElove to yall, you funky UKEpeople!
-Ingvild aka Annie O. (Annie Blow...?) Anywho.